Tre nyanser av plankan

Igår och idag

Har haft en betydligare bättre dag idag än vad jag hade igår.

Igår skrev jag och klagade på CDON att jag inte hade fått en bok som jag skulle ha fått. Jag skrev ett brev till Stockholm Stad och klagade på skolan toaletter och jag skrev till SL och gav dem yttligare några tips varför de ska flytta en busshållsplats + klagade att den nuvarande platsen är lite tokig.

Och sen fick min idé nobben från en rådgivare. Först var idén bra och unik, sen tyckte han att den skulle bli för dyr att ta fram, sen när jag föreslog att jag skulle kunna sälja idén då skulle jag inte tjäna några pengar enligt honom och när jag sa att jag inte behöver tjäna en massa pengar var idén helt plötsligt inte bra. Sen ville han veta mer om mina andra idér men då tackade jag för mig och gick därifrån.

Idag löste sig problemet med CDON. Fick veta att det är flera föräldrar som har klagat på toaletterna i skolan, alltså det är inte bara jag som tycker att stopp i toaletterna varje dag är ok och att barnen måste vada i ”vatten” för att gå på toaletten. Sl tackar yttligare en gång för mina tips och mitt andra projekt går sakta men säkert framåt utan någon rådgivare.

Men nu ska jag sy en glitterslips åt min man och ett glitter hårband till mig själv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.