Tre nyanser av plankan

Amen

 

Storasyster har haft köruppvisning i kyrkan idag. Nattvard, kollekt, Josef rollspel och förlåtelse.

Jag blev så till mig av stolt när jag hörde storasyster för första gången tog i och sjöng för vad hon hade att jag från ingenstan kunde trosbekännelsen utantill! Min man blev också chockad, så chockad att han anklagar mig nu för att jag smyger med skåpsböner innan läggdags.

Efter kören och gudstjänsten blev det hamburgare och storasyster träffade en kille som hon säkert kommer umgås med en hel del under våren. Även jag och min man kommer umgås med hans föräldrar under våren för vi bestämde att vi skulle familjeorientera tillsammans nästa år.

Orientera!

Jag som knappt vet vad en kompass är och har lika dåligt lokalsinne som en död människa. Och en sak till bestämde vi.

Klättring!

Jag vågade inte fråga om det var familjeklättring de menade. För mina spagettiarmar och sladderbenen kommer garanterat inte orka min bamsekropp. 

Men det problemet tar vi till våren.

Ett problem jag måste lösa nu är att hitta kläder till en glitter och glamour tillställning som jag ska på om en vecka.

Men det kanske jag kan fixa imorgon…..

Amen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.