Dagens fynd – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Dagens fynd

image

 

Det blir bara värre och värre det här med småkryp.

Och inte blev det bättre när jag och grannen U stack ut i skogen för att leta svamp för jag hittade Flisan studera ett kranium, hittade krypande fästingar och fick ett antal myggbett.

Så nu tror jag att Flisan har fått någon dödlig skelettbakterie och att jag kommer få borrelia. Borrelia kanske man inte får av att en fästing som kryper på armen men det klias mer än vanligt i håret och hur ska jag veta om det är ett myggbett, en lus eller en fästing som har bitit sig fast?

Nu blir det en sen middag, thaimat. Blodpuddingen får vänta en dag till.

Amen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.