Mördar trappan… – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Mördar trappan…

Vila, städa och packa.

Det kliar i benen för att jag vill ut och springa idag.

För 24 timmar sen trodde jag aldrig att jag skulle ha eller få den här känslan att vilja ut och springa och tycka att det är roligt.  

Eller så har jag fått den här känslan bara för att jag vet att om 1 vecka kommer jag inte bry mig i träning och kost utan lägga all min energi på att shoppa, gå i högklackat och ligga i solen, läsa en bok och äta Ben & Jerryglass.

Men en runda till ” mördar trappan” där Maria Montazami springer upp och ner kanske man kan hinna med.

 Snart ska jag faktiskt hämta Flisan som knappt har någon röst idag men som så gärna ville vara med på cykelkursen hos dagmamman. De ska lära sig att cykla i trafik, lära sig vägskyltar och avsluta med att cykla en cykelbana.

Trevlig onsdag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. becks

    Tjohoo vad duktig du är! Att hitta en form av träning som man längtar efter att gör är ju guld! Och att veta att du om bara en vecka ska chilla i solen är ju underbart! Måste nog erkänna att jag är lite avis, låter ju inte helt fel…