Överlevare – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Överlevare

image

Att jag överlevde dagens träningspass är ett under.

Jag tog mig till Sats och provade Satscorepulse. Och jösses vilken dålig balans jag har. När instruktören hoppade på coreplattan till höger flög jag till vänster och när de gjorde höga knän stod jag dubbelvikt med ett försök att hålla mig kvar på plattan. Kroppen var helt okontrollbar.

 

image

Efteråt blev det glass och jordgubbar hos mina vänner. En bra kolhydratladdning inför morgondagen.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 40plus

    Bra där att du kom iväg till träningen. Förstår att gurkstavarna inte var så lockande. Hoppasa att du har en trevlig kväll och att vinet smakade gudomligt.