Tre nyanser av plankan

Stegräknare på barn

image

Vardagsmotion och att göra att-göra-listor.

Skruttan och grannen S ska på bio idag , Vi sitter och räknar sekunder och minuter. 1 tim och 30 min ( 5400 sek ) kvar tills S kommer.

Hinner inte med en promenad idag heller, dagens taktik för att komma upp i några km är att springa efter Flisan. Tar hon ett steg till vänster då ska jag också göra det, för hon springer 8500 steg på 2½ timme. Utmaningen blir att gå med pyttesteg, springa med pyttesteg och göra pyttesmå hopplasteg.

( 1 tim, 29 min kvar och 39 sek kvar. )

Och medan Flisan är på bio med S ska jag springa runt i mataffären,  göra benböj i kassakön och lyfta en och annan vattenmelon. Har läst någonstans att vardagsmotion ska vara bra så idag ska jag testa just vardagsmotion.

( 1 tim, 29 min och 5 sek kvar )

Något annat som står på Flisans lediga-dag-att-göra-listan är baka Musse pizzor, leka med S, gå på bio, handla popcorn, äta morötter, leka med vännen F, pyssla, plantera om blommor, leka mamma pappa barn, leka doktor, gå ut i en park, baka något gott, äta godis, ut och springa, åka till cykelbanan och cykla några timmar och ha picknick.

Nu är det bara 1 tim och 27 min kvar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. PN

    Hur många steg räknas på en steg mätare för barn? Om ett barn går 13000 steg på en mätare blir det lika långt som för vuxen?

  2. 40plus

    Man rör sig mycket mer än man anar – det blir många steg i vardagen av bara farten! Fortsatt lycka till.