Tre nyanser av plankan

Min man är min motsats

Frukostseminarumet imorse var väldigt intressant och gjorde väldigt ont Jag har världens värsta träningsvärk i benen. Jag kan inte gå normalt utan hoppar fram i små steg och grimarserar varje gång jag lyfter ett ben.

Seminarumet handlade i alla fall om DISC – beteendestilsanalys.

Disc har 4 olika grupper

D = Dominans – Röd

I = Inflytande – Gul

S = Stabilitet – Grön

C = Konformitet ( eng. Compliance= följsamhet) – Blå

Jag fick mest gult och grönt. Och det kan nog stämma. Min man som var på det här för några månader sen fick väldigt mycket blått. Blå är motsatsen till gul!

10 år tillsammans och nu förstår jag hur han fungerar. Det ni!

Vill ni veta mer kan ni läsa det här på Inside hemsidag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. William

    Hej!
    Jag har också gjort en DISC analys som också stämde väldigt bra med min sambo (dvs. att vi var varandras motsatser Gul och Blå). Vi har även haft konsulter från http://www.discanalys.com/ på jobbet som har hjälpt oss att bli bättre att kommunicera med varandra internt.
    Bra personlighetstest helt enkelt!
    Mvh William