Tre nyanser av plankan

Nu är det slut

Amerikanska vitaminer för barn.  

Knack knack…

Vem där?

Magsjukan.

Japp det är sant. Inget skämt.

Aldrig i mitt liv har jag varit så mycket sjuk som jag har varit under de senaste 5 veckorna. Vi som aldrig är sjuk annars. Hela förra året gick vi omkring och skröt hur friska vi var, hur inskolningarna gick galanta inte en sjukdag för flickorna. Vi klarade influenser, magsjukor ja, vi klarade allt.

Men det var då det. Nu är vi sköra som kristall.

På matbordet står Proviva, vitaminburar och nu har vi även gått på det tunga artilleriet Aloe Vera juice. Vad vi saknar är alvedon för vuxna. Eftersom vi aldrig är sjuk så har vi knappt några mediciner så igår när huvudet kändes lika stort som Globen var jag nära att trycka 9 st barn suppar och det lilla som var kvar i alvedonflaskan.

Flisan har alltså haft ögoninflammation, 2 magsjukor, feber och förkylning. Skruttan som har hunnit med lika mycket, men vi lägger till en feberperiod och en förkylning till. Sen har vi mig, ögoninflammation, 2 magsjukor, 2 feberperioder och en förkylning. Min man som knappt har hostat eller haft ont i magen innan vi träffades har också gått igenom alla våra sjukdomar.

Och med det avslutar vi detta inlägg, sjukdagar och jag ska inte nämna sjuk igen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.