Jaha – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Jaha

En glad tjej fast hon har magont.

Tillbaka på ruta ett.

 

Vi hann till dagmamman innan vi var tvungen att vända hem igen. Flisan kräktes, igen. 

Så nu är vi två sjuklingar här hemma.

 

Överdosering av vitpeppar har börjat. Om Flisan mår bättre efter lunch ska vi gå och införskaffa massor med handsprit.

För nu ska vi få ett slut på detta. Hela familjen ska bada i handsprit, äta vitpeppar så det spruta ut ur öronen och skura hela huset med klorin.

Vi som aldrig är sjuk har ni varit sjuk till och från i 3 veckor.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pedro

    Stick och brinn! Exakt vad dessa den mediala atnmeks megafoner fre5n Sf6dermalm sagt till den svenska arbetarklassen i si se5de4r 25-30 e5r. Men ff6rle5t de var ju vita, blonda, ble5f6gda och inte se4rskilt exotiska, utan bara se5 vanliga, fattiga, efterblivna, dumma, outbildade svenskar. Ff6r oss som tyve4rr lever utanff6r Sf6dermalm e4r verkligheten se5dan att ve5ra livsbetingelser, ve5r reallf6n, ve5r kulturella identitet begre4nsas i proportion till antalet invandrare. Socialff6rvaltningarnas utgifter e4r sammanslagna med dem ff6r utbildning och barnomsorg i me5nga kommuner. Konstigt nog e4r Kadhammar och hans kompisar inte alls beredda att betala mer skatt till invandrare med trasiga skor och trasiga sje4lar.Tack ff6rresten till le4nkarna till Jonathan Bowden hans energi, hans engelska slagfe4rdighet e4r se5 livgivande. En pe5minnelse om att det finns ett annat England, e4n det England som bombade sf6nder Hamburg och Dresden. Ett England som kunnat spela en radikalt annan roll e4n det kom att spela i den Europas historia. Rekommenderar le4nkarna till Savitri Devi och Nietzsche en livgivande, he4rligt kraftfull rf6st, som pe5minner om vad vi europe9er och germaner hade kunnat vara. Tack e4n en ge5ng ff6r detta!!