Favoriter genom åren – Tiobarnsmamma
Tina Johansson

Tiobarnsmamma

Favoriter genom åren

Som jag nämnde i förra inlägget

Så är musiken en stor del av mitt liv

Det första jag gör när jag vaknar

är att sätta igång Spotify på datorn

Och vilken lista det blir

beror helt på sinnesstämningen

Listan som spelas denna morgon

är “Move your ass”

Den brukar jag och Tomas

spela när vi lagar mat tillsammans

Blir lite dansmoves i köket

Discodängor från 80 talet framåt

De blir man glad av

Jag har skitdåligt närminne

Men låttexter sen 1980 kan jag än

Har lätt att lära mig texter

Och hittar jag en ny låt jag gillar

Då spelas den på repeat hela dagen

Åka bil utan musik

Finns inte i min värld, så tråkigt

Hög musik och sjunga med

Lyssna på musik, är återhämtning

Ligga på soffan och chilla,

Scrolla i mobilen

Det funkar för mig

Vissa låtar förknippas med platser

Personer eller sinnesstämning

Detta kommer bli ett långt inlägg

Så jag gör ett nytt med fortsättning

där jag lägger upp låtarna

och vilka minnen de förknippas med

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Tina Johansson
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-Charlotte

    Du verkar vara väldigt intresserad av musik, har du skrivit egna låtar,? Jag tror att du skulle kunna vara väldigt duktig på det. Du skriver mycket om känslor i din blogg. Jag tror att du skulle kunna skriva mycket bra texter till musik och till dikter/poesi eller egenskrivna texter till berättelser. Du har mycket i dig, som kommer fram i din blogg. Jag tror att du skull kunna skriva bra berättelser, poesi, dikter eller vad man nu kallar det, jag menar att du har känslor och tankar som är mycket bra, du är bra på att förmedla dem. Skriv ner dem, du är duktig på det, du har varit med om så mycket känslomässiga saker, det är jobbigt, det kan jag förstå, men gör något bra av det, förmedla det till andra människor genom den skrivna texten. Jag tror på dig. 💖

Comments are closed.