Fars Dag – Tiobarnsmamma
Tina Johansson

Tiobarnsmamma

Fars Dag

Söndag 10 november

Fars dag idag…

Innan ni börjar fråga.

Jag och Robbin är bara vänner.

Han har flickvän i Mora

Skulle hjälpa honom

att skruva ihop stora soffan.

Så han har nåt att sova på.

Var på Ica och handlade först.

Premiär middag i hans kök.

Åt spagetti och köttbullar.

Bara att vattnet aldrig började koka.

Vattnet blev bara varmt

Spagettin klar till slut efter typ 25 min

Googlade på induktionshäll.

Visade sig att han har fel kastruller

De måste vara magnetiska.

Skruvade soffa. Som var krångligt.

En skruv ville inte fastna i hålet.

Snurrade bara runt.

Men fick vara så ändå

Soffan satt ihop iallafall.

Hans hyresvärd kom

med ett soffbord och tv-bänk.

Hämtade alla kläder och grejor

som var kvar hos Izabel.

Innan jag släppte av honom

vid skolan, för att jobba.

Jag åkte hem och fick psykbryt

Då flödet svämmar över

av hyllningar till pappa idag.

View this post on Instagram

🥀🥀🥀🥀🥀 Flödet svämmar över av hyllningar till pappa på Fars Dag… Jag har vuxit upp utan Står fader okänd i mina papper. Sen jag var liten har jag bara haft fotot på han som är min far. Jag tog mod att skriva till honom 1998. Strax innan vi skulle gifta oss Fick detta brev… Det enda bevis jag har där han erkänner faderskapet, Och fotot på honom Sen hörde jag inget mer. Vågade inte ta kontakt igen, med rädsla att bli avvisad ännu en gång. Men sen dog mamma. Och jag tog mod till mig att söka upp honom igen. Han tog emot mig med öppna armar, och han höll om mig hela vägen upp till huset. När vi kom in. Säger han till den förvånade sambon Det här är min dotter. Första och enda gången jag träffade honom. Han dog året därpå. 62 år gammal #tiobarnsmamma #familjenannorlunda

A post shared by Tina Johansson (@tinkka73) on

View this post on Instagram

🥀🥀🥀🥀🥀 Jag har haft en styvfar som kom in i vårt liv då jag var 9 år. En som jag "hatade" från första början. Han var minsann inte min pappa… Han kunde inte bestämma över mig… Med åren så insåg jag Att visst han är inte min pappa. Men den enda pappa jag haft som funnits där. När jag blev gravid med Alex, mitt första barn. Frågade jag honom Vill du bli morfar till mitt barn ? Och han blev världens bästa morfar. Sen går han och får hjärntumör, 3 stycken. Beskedet i mars 2005 I juni var han död. Skulle fylla 54 år ♡ #tiobarnsmamma #familjenannorlunda .

A post shared by Tina Johansson (@tinkka73) on

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Tina Johansson
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.