Det kunde gått illa – Tiobarnsmamma
Tina Johansson

Tiobarnsmamma

Det kunde gått illa

Att ge sig ut i skogen själv,

utan att nån vet om det.

Det kan sluta illa, riktigt illa.

Gav mig ut på svampjakt.

Skulle gå över en bäck.

Stenen var snorhal

Och jag ramlar baklänges

på de vassa stenarna.

Tappade luften och blev

liggandes där ett tag. I vattnet.

Som tur var slog jag inte i huvudet.

Men ena skuldran och armen fick ta fallet.

Chockad, dyngsur, ledsen

och väldigt ont åkte jag hem.

Insåg att jag har ingen som träffar mig

eller som jag har kontakt

med varje dag, att berätta för

att jag ger mig ut på äventyr.

Ingen som skulle märka om jag var vilse

eller skadad i skogen.

Känner mig väldigt ensam och ledsen nu..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Tina Johansson
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Jag tittar in här varje dag jag med och blir ibland lite orolig över ditt mående,när du inte skriver något så kollar jag din instagram.
  Du kan väl höra av dig till ditt ex eller barn om du går ut själv.

 2. Anette

  Tänker också på dig varje dag!! Läser gärna din blogg :). Låter som ett otäckt fall det där. Ja min son brukar åka till skogs och jag säger till honom att meddela alltid när och vart du far. Ifall nåt händer så vet man var man ska söka. Kram <3.

 3. Ina

  Hej! Jag har följt din blogg under några år och vet att du åkt mycket buss/tåg till Uppsala och Stockholm. Vad är billigast och enklast! Har en son som precis börjat på Älvdalens utbildningscentrum och vi vill ha hem han i bland utan att bli ruinerade!
  Tacksam för förslag! Mvh ina

 4. C

  Jag går också in på din blogg varje dag och hoppas på nytt inlägg 😀👍🏼
  Och när det går långt mellan gångerna tror jag alltid att du inte mår så bra att du har ork att skriva. Har följt dig sen familjen annorlunda ❤️

 5. Vanessa Johansson

  Jag läser på din blogg varje dag för att se om det kommit ett nytt inlägg! O när det inte kommer på länge går jag in på din insta o kollar så du har publicerat där (blev faktiskt orolig för ett tag sen när det gick så väldigt långt mellan inläggen). Så nån du inte känner tänker iaf på dig varje dag. Stor kram

Comments are closed.