Tiobarnsmamma

Rum 213

Fredag 13 oktober

Pojkarna hos mig = mammahelg.

Jag cyklade bort till Jörgen.

Packade deras kläder + grejor.

Sen cyklade vi tillsammans

till Ica för att handla.

Hem och lagade middag.

Pojkarna fick kycklingpinnar

med klyftpotatis och currysås.

IMG_20171014_235522_942

Jag åt ugnsgrönsaker

med halloumiost.

IMG_20171014_235522_943

Sen spelade de wii.

Skulle på filmfestival och bio

som började 19:30.

Hade tänkt cykla dit.

Men, när vi var klara att åka

så spöregnade det ute.

Ringde Alex som skjutsade oss.

Hade gjort iordning bio gottis

som vi tog med oss.

Dip med morot och gurka.

20171013_220214

Vindruvor och chips.

Snapchat-1706031655

Köpte även varsin läsk.

På bion bjöd de på popcorn

och festis till alla besökare.

Och delade ut festivalarmband.

IMG_20171013_193409_864

Filmen var en svensk ”skräckfilm”

för barn från 11 år.

20171014_170821

Snapchat-1814371440

Snapchat-1560492392

Det var många ”jumpscares”

som pojkarna sa.

Och de hoppade och skrek

många gånger under filmen.

Alex skjutsade hem oss efteråt.

Vi bäddade ner oss

och mobilade tills sovdax.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie O

    Hej Tina! Följde er i Fam. A, gillade skarpt Jörgen, dig o alla fina barnen. Ni va en perfekt familj tyckte jag då o ville ha det som er med mina ungar. Älskade o se din o Jörgens kärlek o att ni va så go mot varann. Blev trots jag inte känner er ledsen när jag nu läst här att ni är skilda. Trodde aldrig att det skulle hända, ni som verkade ha det så bra där i huset. Bor du kvar där eller Jörgen? Mamma helg…. har ni inte delad vårdnad o barnen bor växelvis med er. Förlåt om jag är för nyfiken, du behöver inte svara. Men är roligt att få veta lite om er nu efter Fam. A, även om ni inte lever under samma tak längre. Kan du inte skriva lite om barnen… skolor, jobb, ålder,, aktiviteter o lite så. Hade varit kul med en liten presentation för twinsen va ju typ bebisar då. Skön sagt älskade att följa er fina familj o du va min stora förebild dom mamma o fru, , glad, snäll en superbra mamma (o Jörgen pappa) o det va så mycket glädje som kom genom i rutan. Hoppas du o Jörgen fortfarande har en sådan fin relation med varandra även om ni inte lever ihop. Hade varit så roligt om du skrev ett inlägg om tiden efter Fam. A hur ni löste boende så barnen kan bo hos er båda. Följer Mirka Norrström från Fam A o tyvärr skildes aven de o där skulle de först hs en kanon lösning med 2 bostäder o M o P flyttade varannan v. Men nu får ju Mirka (såklart älskar hon ju att va med sina barn) ha barnen på hetid o Pappan träffar bara barnen ute vid Mirkas hus. o bara helger, Eller har någon av de stora hos sig. Mirka har allt vardags fixande med läxor lämna, hämta, middagslagning osv. Synd när det behöver bli så. Hoppas ni fått till en rättvis fördelning för er o barnens skull. Kram o ha sett gott med alla barnen 🙂

Comments are closed.