Tiobarnsmamma

Tävling Alcazar show

AlcazarTavlingsbild-700x336-2

Vill du ha chansen att vinna biljetter

till Alcazars show – Disco Defenders

som jag var och såg i Göteborg ?

En fartfylld show med bra musik.

Du väljer själv om du vill se den

i Stockholm eller Göteborg.

Kommentera vem du vill åka med

så drar jag en lycklig vinnare 4 maj.

Lycka till !

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Skulle jättegärna vilja vinna och ta med min mamma! <3 Skulle vara roligt att göra någonting tillsammans innan jag flyttar hemifrån i höst för att börja skolan. 🙂

 2. Susanne Johansson

  Jag skulle ta med min man. Han behöver se något med glitter, fart och härlig musik. Nu går han bara och pratar med kossorna i lagårn. Skulle vara roligt att få komma till storstan….

 3. Michaela

  Jag skulle så gärna vilja ge biljetterna till min vännina som var så ledsen idag för att hon inte hade råd med födelsedagspresent till sin dotter! Skulle ju passa utmärkt! Håller tummarna! ❤️

 4. Helena Sjögren

  Jag skulle vilja åka med min bästa vän Maria, då vi båda är heltidsarbetande 3 barns föräldrar, kombinerat med bonderi på fritiden.

 5. Sandra

  Vilken fantastisk tävling!

  Om jag vann skulle jag ta med mig min dotter Fanny 9½ år, om det är möjligt! Hon älskar Alcazar och deras härliga musik och ända sedan hon såg Andreas Lundstedt i Kändisbarnvakten har hon dessutom haft honom som idol även som människa! Han berättade på ett helt otroligt sätt om sin sjukdom så att barnen förstod!
  Kan inte Fanny följa med, bjuder jag med min bloggande vän Desirée, hon kan behöva en tjejkväll utan barn med grym musik! 🙂

  Hoppas på tur!

  Kram!
  /Sandra

 6. Gunilla

  Vill överraska min goa man med denna upplevelse på vår 35-åriga bröllopsdag i höst. Jag fyller även jämnt så det skulle vara jättekul att vinna o fira en helg i Stockholm.

 7. linda

  Jag vill bjuda min sambo som förlorade sin mamma i fredags 🙁
  Hade varit strålande och få honom att tänka på annat för en liten stund

 8. Deseree

  En disco kväll med sin bästa vän skulle ju vara helt underbart! Tanka energi med massa skratt och bubbel. Ja tack !

 9. Lena

  För att det måste vara min tur nu att överraska mitt barn med en discoshow. Vi har aldrig varit på nåt sånt och jag vet att det skulle gillas till tusen! Jag hoppas vi har tur!!!

 10. Annica

  Åh jag vill så gärna vinna! Skulle ta med min älskade vän som varit svårt sjuk och kämpat hårt, det är hon värd! Håller tummarna hårt!

 11. Camilla

  Jag skulle vilja ta med en god vän som i dagarna fyller 40, och vad vore bättre än lite glitter och glamour vid sådant tillfälle 😉

 12. Nan

  Jag skulle vilja ta med mig min bästa kompis Anki, hon ställer alltid upp på alla och är så omtänksam. Hon glömmer ofta av sig själv och det skulle vara kul att göra något speciellt för henne.

 13. Emmy

  Skulle gärna ta med mig min discotokiga mamma på detta galej. Sen jag flyttade hemifrån ses vi inte så ofta längre. Så en trip till storstaden och umgänge med min kära mor skulle sätta guldkant på den annars ganska discofattiga vardagen!

 14. elle

  Åh då blir det Stockholm och med en alldeles ny väninna. Vad underbart det är att hitta nya vänner bara sådär 🙂

 15. Anna V

  Hej, Jag vill gärna ta med min bästa vän Annika, hon har hjälpt och stöttat mig när jag haft det mycket ekonomiskt, känslomässigt jobbigt!

 16. Mikaela

  Jag skulle vilja vinna och ta med min syster, vi har inte haft tjejkväll på säkert 10 år så det skulle vi behöva!

 17. Marie

  Vill ta med min man för att fira vår 18-åriga bröllpsdag. Hade blivit en kul överraskning. Åker gärna en tripp till Stockholm.

 18. Madde

  Åhh min dotter skulle jag vilja gå med och vilken PERFEKT födelsedags present till oss båda som fyller år under maj månad…..

 19. Anette

  Jag skulle ta med
  Mig min allra närmsta o bästa vän Anki för att hon alltid finns vid min sida o peppar o stöttar o aldrig kräver något tillbaka o aldrig dömer. En sån kvinna skulle alla ha vid sin sida så henne skulle jag vilja ta med på denna show.

 20. Helena

  Jag skulle vilja ta med mig min väninna U på konsert till Stockholm eftersom hon kämpade och vann mot sin bröstcancer. Hela behandlingstiden var hon så positiv och helt på det klara med att det skulle bli 1-0 till henne i den tuffa matchen. Hon har visat både mig och många andra vikten av att värdera vad vi har och uppskatta livet, både då det ger käftsmällar eller lyckostunder. Att hon dessutom skulle älska den här upplevelsen gör att jag SÅ GÄRNA skulle vilja överraska henne med detta.

 21. Inger

  Hej Tina,
  Jag är lik dig :), är galen i att dansa och är en ”gammal” discohoppa” som upplevde allt när discon kom.
  Jättekul att det kommer tillbaka och därför skulle jag bli så glad om jag vann biljetter till showen.
  Kram Inger

 22. Camilla Staverfelt

  Jag vill ta med min underbara man som också älskar glittriga shower! Skulle bli en perfekt födelsedagspresent när han fyller år i augusti. Med tre barn har vi knappt någon tid över för varandra så en fartfylld discokväll skulle vara heeelt perfekt!

 23. cappicio

  Jag skulle vilja ge bort dessa biljetter till mina bästa vänner. Den ena fyller 40 år i höst och den andra vännen har haft en jobbig vår med sjuka familjemedlemmar som tyvärr avled nyligen.
  Detta skulle ge dom en helkväll tillsammans och det unnar jag dom bägge

 24. Marie

  Jag skulle ta med min mamma som är helt gudomligt underbar! Det är hon såååå värd och hon älskar Alcazar! Dessutom fyller hon år i dagarna och eftersom kassan är lite skral som småbarnsförälder vore det underbart att få ta med henne på en show i Stockholm.

 25. louise Östman

  Jag vill vinna och ta med mig min nya kärlek.
  Efter att blivit lämnad efter att varit gift i 18 år,så är det härligt att få våga tro på att det finns bra och ärliga killar.Skulle vara en rolig sak att få uppleva med honom.

  Hoppas att jag vinner 🙂

 26. Malle

  Hej
  Skulle så gärna vilja vinna biljetterna så jag kan bjuda med min bästa vän som är ensamstående med två barn, ända gången hon inte har barnen är när hon jobbar helg. Hon behöver komma ut åh ha lite roligt, jag har läst att deras show är fartfylld till tusen. Precis vad hon behöver 🙂
  Kramisar

 27. Lindha

  Åh, skulle vilja ta med min fina vän Annica för show i Stockholm. Hon finns alltid där för mig och skulle va så kul att få överraska henne som tack för allt hon får stå ut med <3

 28. Camilla

  Jag vill ta med min väninna som älskar musik! Hon har en tuff sjukdomsperiod just nu, men då kan vi ha nåt att se fram emot tillsammans.

 29. Hanna rens rotberger

  Jag vill ta med min bästa vän som inte har mått bra de senaste åren och dessutom hade tankar på att göra slut på sitt liv. Jag tycker att hon är värd att få göra något roligt, att åka i från vardagen och få glömma bort allt det tråkiga som finns runtomkring henne. Dessutom är hon ett stort fan av Alcazar.

 30. Marit Johansson

  Hejhej Ååååå va kul det skulle vara, älskar schalger å Alcazar 🙂 Jag skulle ta med mej min Kille Henric på en mysig weekend å samtidigt få se en fartfylld show 🙂 Håller tummarna!!

 31. Sofia

  Jag vill gärna åka till Gbg med min kompis Sara. Med familj o jobb hinner vi inte ses så ofta numera, tyvärr!

 32. Veronics

  Jag vill jättegärna vinna och åka med min bästa vän Ulla-Mia. Hon har precis blivit sjukpensionär och ha massa värk och skulle verkligen behöva lite uppmuntran och komma bort från vardagen!

 33. Emelie Björck

  Önskar åka med min kära
  Sambo Andreas på disco-helg även om han inte är en disco-kille så behöver vi få en kväll bland sprakande paljetter med glitter och glamour! Men jag vet att han gärna svänger loss på dansgolvet till rätta musiken ändå, så Alcazar kommer få se oss skaka rumpor, var så säker!

Comments are closed.