TinasTaste

Njuter

Äntligen helg!
Den här helgen är så efterlängtad! Killarna är borta på hockey och jag och lilla C bara går och myser. Jag har gjort första veckan på nya jobbet. Det är så otroligt många intryck när man börjar ett nytt jobb. Detta jobb räknas som en myndighet och det är väldigt mycket man behöver lära sig. Jag upplever att människor är väldigt seriösa och professionella. Jag har dock brottats otroligt med mina egna känslor över de långa dagarna pg av lilla C. . Förutom länge dagar än mitt förra jobb så har jag utöver detta 1 th resväg. Lilla C är ju mitt hjärta och allt.. Ingen går före henne. Jag förstår att många föräldrar brottas med just detta. Hatten av för alla er som kämpar med att få ihop vardagen för det är inte lätt.

Några gånger denna vecka har jag även fått egna tankeställare över att jag är otroligt priviligerad. Jag möter så många människor som brottas med att få ihop det mest väsentliga som tak över huvudet och mat på bordet. Oro för framtiden och otrygghet. Jag hoppas hoppas så mycket att jag kan hjälpa till just där och se människor lyckas i sina liv.

Som en smart kollega sa..”morgondagen är inte lovad” så nu ska jag gå och ta tillvara på varenda liten sekund av det bästa i mitt liv. Önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Lilla C bjuder på kaffe ?

Idag har jag till och med lockat håret.. Det var inte igår! ​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.