TinasTaste

Badrum

Hej läsare!

Idag har jag gjort första dagen på mitt nya arbete på arbetsförmedlingen vid Globen. Vad pirrigt det är att börja ett nytt jobb och allra helst när man är på okänd ny mark. Dessutom är det ovant för en lantis som mig att hitta överallt och inte få panik över pendeltåg/tunnelbanor och människor överallt. Hemma i Söderhamn hade man ju liksom en egen körfil. Jag började så klart dagen med att få en utskällning av en tågföraren vid mitt tågbyte på centralen när jag i vild förtvivlan trodde att tåget jag skulle vidare med precis stängt dörrarna och skulle åka (när jag väl hittat rätt tåg.) Jag tryckte förbjudet nog på dörrknappen mer en gång för att tåget skulle öppna dörrarna igen. Tågföraren skällde ut mig efter noter och när jag väl satt på nästa tåg var det nästan så att tårarna trängde fram.. Vad löjlig man är ibland. Det var nog för att jag redan innan var så spänd och nervös.

Jag har säkert hälsat på 20-30 personer idag men minns knappt ett namn.. Vad jobbet innebär vet jag inte riktigt än och samtliga jag har hälsat på idag har informerar mig om att det kommer ta ett år innan jag vet det.. Ha ha. Det är mycket att sätta sig in i när det gäller lagar och regler och jag börjar med en nio veckor lång utbildning där jag till och med måste göra flera prov. Det stod i alla fall en blomma och väntade på mig och det är ju alltid trevligt.

Nu är det skönt att vara hemma igen! Lilla C sov när jag kom hem. Hon var helt färdig efter första riktiga dagen på  nya förskolan. Det svider i mammahjärtat rejält att jag kommer vara från henne mycket längre dagar nu. Mycket på grund av längre resväg till jobbet. Fast hon sover som en stock nu kan jag inte låta bli att springa och pussa på henne stup i kvarten. Snart ska jag hoppa in i duschen .  Jag måste säga att jag älskar vårt badrum. Vi kunde välja mellan grått eller vitt klinker och för några år sedan hade jag garanterat valt vitt men nu är jag så otroligt nöjd med detta val. Varje gång jag duschar känns det som jag är på ett lyxigt hotell. Handdukarna i mjuk forte förstärker känslan och så har jag försökt minimera antalet schampoflaskor och sånt som kan ge ett lite rörigare intryck.. Skåpen är nämligen fyllda med handdukar och saker till lilla C så där får de inte plats. Ett riktigt härligt tips är duschtvålen honeymania från body shop… Mums vad den luktar gott! Den finns även som badskum. Jag fick den första gången av Eric när jag var höggravid och hade ont överallt. Jag tror jag badade varenda dag med den sedan.. Tröttnar aldrig. Fullständigt ljuvlig! 

(den sista bilden är lånad från thebodyshop)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.