TinasTaste

Öppen planlösning

Det känns fortfarande som en dröm att få bo här. Från att vi tryckt in oss allihopa i en två:a i nära två år så känns allt så lyxigt! Och det är det också! Allt är precis nytt och genom att vi bott billigt har vi även haft lyxen att köpa på oss lite nya möbler.

På bilderna kan ni se vår nya soffa som heter Highland. Vi älskar den! Så skön och många får plats.

Vi har även köpt ett nytt soffbord från bloominville. Det känns som marmor har blivit ett litet tema i denna lägenhet. I allt från kök, till de djupa fönsterbrädorna och nu till detta lilla bord.

Mattan har jag visat i ett tidigare inlägg och blev så fiiiin till det underbara golvet som är Kährs vitlaserade enstavsgolv.

Stolarna är också nya.. De hade Eric och Anthony ett himla krångel med att skruva ihop.. Tur att de båda har så bra tålamod och näst intill aldrig blir sura och tvära.

Den fina blomman på bordet fick jag av mina favoriter på mitt gamla jobb och den vackra orkidén i fönstret av bästis Anna

Nu saknar jag bara två tavlor och jag är lite inne på att förstora 2 av våra foton. Vill ha något med hav/sand/våg/vass i lite milda färgtoner. Är det någon som har sett såna fina prints så skriv gärna om tips!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.