TinasTaste

Risnudelsallad

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev ett inlägg. Ibland är det tyvärr lite svårt att hinna med det där lilla extra och nu har det verkligen varit en sån period. Vi har skolat in lilla C och det gick jätte bra men hon hann gå en vecka sen har hon legat i hög feber. Vår bostadsrätt som vi skulle flytta till har krånglat en massa för bostadsrättsföreningen blir inte godkända så i nuläget ser det ut som vi får börja om med att leta nytt boende. Uff det var verkligen tufft med tanke på att bostadshysterin är helt galen här. Men men vi ger inte upp. Ovanpå det så har mitt arbete varit en historia för sig.

Nu känner jag att det är viktigt att samla ny positiv energi. Vad brukar ni göra för att samla nya krafter? Bra mat och träning brukar vara A och O för mig. Plus att få skratta lite och umgås med härliga människor. Så nu försöker jag att få till allt det. Gymkort ska inhandlas, och nya roliga aktiviteter ska bokas in. Till helgen åker vi hem till Söderhamn och umgås med familj och vänner. Det är inte mycket som klår att komma hem. Både till familj, vänner och naturen. Eric och jag funderar även på att vi ska boka in något för bara honom och mig. Något roligt att gå på eller se. Tacksam för tips!

Igår bjöd jag min kärna och härliga vän Katharina på en underbar Risnudelsallad. Den är inspirerad av de goda vårrullarna som jag la ut i tidigare inlägg. Sedan stannade hon många timmar så vi hann ta igen massa gammalt tid.  Det är underbart med tjejprat ibland. Vill du prova vår sallad har du receptet här:

Risnudlar – koka enligt förpackning
Avokado i skivor
Gurkskivor som du gröpt ur och skalat
Morot i mycket tunna stänger
Handskalade räkor
1 dl hackade jordnötter
Sojabönor eller blandning med bönor, majs och broccoli.

Sås att ringla över:
2 dl japansk soja
1 dl rapps olja
1 näve hackad färsk koriander
1 röd hackad chili
Rostade sesamfrön (torrosta i pannan)

Till detta hade jag bakat mitt absoluta favoritbröd. Fullt med nyttigheter och så himla gott! Recept kommer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.