Tiingelinn

Lördag med familjen !

Hej finisar!

Detta inlägget hade inte publicerats.. Så här kommer det igen. ( Från i söndags )

Igår blev det en riktig familjedag. Både med vår egna lilla familj men även att träffa min familj i form av föräldrar och syskon. Först åkte vi och fikade med min pappa som bjöd oss på räkmackor och Tindra fick en så god chokladboll tyckte hon , hehe. Min lilla fikaråtta!  Super mysigt hade vi och Tindra skulle skåla med festisen till sin morfar. Hon har börjat prata mycket om morfar på senaste, varje gång vi går in i köket säger hon ” Morfar lagade den” till vår diskmaskin för han installerade den. hehe.

Sedan hann vi verkligen bara hem och vända för att rulla mot Frövi. Då träffade vi mamma, Sven, mina båda syskon och brorsans tjej! Vi hade en liten halloween kväll kan man säga. Vi firande innan så alla skulle kunna vara med! Mamma hade gjort så mycket kul, blått potatismos till Tindra, handburgare som såg ut som monster, salta pinnar och ost som kvastar och ja ni förstår, så kul!

Sedan sållade vi buzz och Singstar! Nostalgi! SÅ himla mysigt! Vi var kvar länge och hade så himla kul. Blev mycket bilkörning för mig, bra med träning även om man har körkort..

När vi kom hem så skulle Gabbe och Tindra titta lite på Tv och de gosade ihop sig så mysigt! Mitt hjärta gör volter när jag ser dem ihop! Mitt allt!

 

EN så mysig lördag! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.