Tiingelinn

Ny skönhet till mig !

Hej finisar!

Såna här inlägg var inlägg hela min blogg var från början! Inlägg på mina inköp och tips! Nu för tiden vågar jag knappt göra sånt för jag är rädd att ni ska tycka det är tråkigt, att det är reklam och att det inte är roligt. Men jag chansar iaf!

Idag har jag haft mina 2 prao tjejer Moa och Julia hos mig! SÅ himla kul! De har fått hjälpa mig och fota bland annat dessa produkter så har jag redigerat och kompletterat med någon bild på en grej vi glömde men asså wow! Så fint! Är så himla nöjd, de har gjort allt i min stil ju! Bore anställa dem, haha.Har iaf köpt en ny locktång som är så bra! Den är på 50 % rabatt. Ville ha en som var som en stång man rullar runt och då hittade jag denna där man kan byta stav! Så man kan liksom välja olika lockar med en och samma tång! Älskar eftersom jag hatar att ha 100 olika verktyg. Hörde till en värme handske med. Lockarna har dessutom klarat sig en hel dag torts att jag varit utom hus och allt!

Klicka här för att komma till den. 

Sedan har vi varit på skönhetskompaniet och handlat palina!

Min vanliga cc Cream som jag använder som foundation dagligen.

Min brynskugga jag med använder dagligen, Var just nu på 20% hos lyko

Sedan deras nya produkt som är ett helt nytt puder som innehåller ett ämne som heter upsalite. Palina har fått patent på det vilket är så kul! Det är som en liten partikel som är som en micro svamp som samlar upp och drar åt sig talg och orenheter i huden! Hur bra puder! Det enda i hela värden som innehåller just detta ämne!  Detta fanns på Skönhetskompaniet men inte lykos hemsida Mitt favorit läppstift i en ny nyans! Sagt det förut, det är dyrt men det håller ju i flera år och det är magiskt på läpparna! Så lent och mjukt! Läpparna blir inte sådär torra som de lätt kan bli att se ut! Love it! Länkar min färg här.

Min favorit tvål från Rituals! Så himla god doft  och lyxigt i badrummet. 

Mina älskade badkulor! Äntligen badkar! Så himla mysigt att ha massor av badkulor när man badar, Finns massor av dofter och de är super billiga.  

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.