Tiingelinn

5 sexiga och 5 osexiga saker hos en partner

Hej finisar!

Får så ofta dessa frågor på frågestunderna så ger det ett eget inlägg. Jag kommer nu gå på handlingar och personlighetsdrag som faller mig i smaken och som absolut inte faller mig i smaken, Kommer inte nämna något om utseende osv. Tror inte jag har någon typ där för inga killar jag träffat har liknat varandra.

För mig finns bara en enda man och det är min ängel Gabriel, hihi. ( Tyckte jag var jätterolig med ängeln Gabriel)

 

Fem otroligt o-sexiga saker hos en partner:

1. Egocentrisk. Det är absolut bra med ett bra självförtroende för annars blir man som mig och behöver så otroligt mycket bekräftelse. MEN det är så oattraktivt med en partner som står och spänner sig och tittar på sig själv hela tiden, som skryter om sitt utseende eller säger saker som ” Har ju haft många brudar efter mig men jag vill bara ha dig” osv. Nej, nej, nej! Gillar mer dehär killarna som inte förstår själva hur fina de verkligen är.

2. Dåliga alkohol vanor. Detta är en så viktig punkt för mig då det är ett känsligt ämne. Jag vill inte ha en kille som gör bort sig, skämmer ut sig osv på varje ” fest” man är på. Visst att man kan bli full och skämma ut sig liiiite någon gång men inte som en vana! Killar som dricker mycket och sedan försvarar sig och tycker att det inte alls är mycket osv är inget för mig!  Skulle skämmas ihjäl om min kille tex skulle spy/ säga olämpliga saker eller vara så full så han inte kan gå, usch, usch usch. Dricka med måtta! Här ingår även att INTE hetsa mig! Jag vill verkligen inte ha en partner som Bah ” kom igen Linn svep denna” . Man ska ha respekt!

3. Skryta om sin snopp! Asså nej, nej nej! Och alla som gör det är de som egentligen är så osäkra på sin snopp så de försöker måla upp den som ett helgon! Skryta att de är bra i sängen osv, asså usch nej nej nej!

4. Prata om sina EX! Asså nej, nej, nej! Visst om det kommer på tal någon gång för man måste typ. Eller möter människan på stan osv. Men annars nej! Jämför inte med ditt ex även om du vill hävda att din nya partner är bättre inom något! Så otroligt osexigt usch!

5. Vara hemlighetsfull. Med sin telefon, undvika att träffa folk, vara på offentliga platser, inte dela bilder med varandra offentligt osv. Menar såklart INTE att man är osexig för man inte lägger upp bild på varandra på Instagram MEN om man är en person som är aktiv och tex har massor av spännis bilder osv så borde man kunna lägga upp en liten puss bild med. Det tycker jag faktiskt.

 

Fem otroligt sexiga saker hos en partner:

1. Vara stolt över mig och visa det för hela världen. Kanske låter ytligt men jag har ett ganska stort bekräftelsebehov kan jag erkänna och tycker det är extremt gulligt med en kille som vill hålla mig i handen på stan, pussar mig i pannan framför vänner, kommer bakifrån och kramar mig på fester, pussas offentligt osv. Love it!

2. Vara familjekär! Tycka om barn. Gilla att umgås med andra par, familjer osv. Vara lekfull och busig, kunna bjuda på sig själv och ” skämma ut sig lite” Då att man skämtar på sin egen bekostnad tex och inte skämma ut sig som att ligga på golvet och spy på en fest utan mer bjuda på sig själv liksom. Kunna leka och busa utan att skämmas.

3. Vara otroligt gosig! Kramas, pussas, mysa, gosa hur mycket som helst! Sova tillsammans och alltid hålla om varandra.

4. Gilla att överraska! Köpa lite blommor ibland, laga middag, överraska med nystädat hem. Överraska med ett upp tappat bad när man kommer hem, små saker i vardagen! Love it !

5. Vara lite smyg sexig när ingen ser. Typ lägga en hand lite lätt på rumpan och hinta lite. Visa något i örat, hehe ja ni fattar! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.