Lite bilder från vårt nya hem ! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Lite bilder från vårt nya hem !

Hej finisar!

Kom på att jag inte visat er någonting från vårt nya hem! Det måste det ju bli ändring på. Här kommer bilder från några av rummen i några vinklar!  Tycker ni detta är kul kan jag fixa mer sådant. Vårt sovrum !

Detaljbild i köket! ( Fint med eltandborste som står och laddar) Lite av Gabbes stil blandat med min! Jag har valt gardiner och blomman, han har valt krukan och ” bocken” Vi har ett jättelitet fönster i köket.. Ni såg det nog på näst första bilden. Där har vi en låda med massor av nappar.Köket och vardagsrummet.

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.