Tiingelinn

Sååå nöjda med Tindras förskola

Hej finisar!

Har inte skrivit om detta men vi är Såå himla nöjda med Tindras nya förskola.!

Hon trivs så himla bra och personalen är så trevliga och duktiga! De är trevliga mot oss, de är så gulliga mot Tindra och det känns som de ser barnen och deras behov på ett helt annat sätt. Här om dagen ar det ett nytt litet barn som skolades in och hon fick ha med sig vagnen in som de körde henne i så hon kunde somna. Så bra! När Tindra skolades in på förre stället var de stenhårda med att hon inte fick ha vagnen som va hennes trygghet osv. Här känns de mer tillmötesgående med barnen.

De anordnar mer aktiviteter tycker vi, som igår när de hade pyjamas party mellan 10 och 11! Pedagogerna hade pyjamas på sig och alla barn, de hade disco belysning och allt! Så himla bra och kul för barnen! Dessutom uppdaterar de väldigt bra om vad barnen gör, pratar mycket i vekligheten och inne bara ” läs på unikum” som svar. Genuint och äkta och ja personalen är fantastik!

Vill verkligen säga till er att känns det inte rätt så byt! Både jag och Tindras pappa hade lite dålig magkänsla på första stället. Pedagogerna pratade inte med oss och på utvecklingssamtalet pratade de bara med mig och inte honom, vet inte det kändes inte alls rätt där, stel stämning och bara allmänt fel känsla i magen. Jag kan bara tala för mig men jag är sååå nöjd med nya förskolan.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.