Tiingelinn

Frågestund del 2

Hej finisar!

Här kommer svar på flera av era frågor

Äter du vegansk kost ibland?

Ja ibland händer det väl men skulle säga väldigt sällan. Vegetariskt äter jag mer och mer nu har jag hittat så många goda rätter och är en sån här tjej som gillar mycket rotfrukter, sallader, potatis, fräscha rätter helt enkelt. Gärna fisk och skaldjur istället för en stor köttbit. Blir mycket vegetariskt men inte mycket veganskt.

Vad gillar du för glass? 

Oj, jag älskar glass! Är uppvuxen med en mamma som alltid hade massor av SIA glass hemma så det är en favorit, sedan sorbet, isglassar och Ben and Jerry.

Blir du glad om någon vill ta bild med dig?

Ja självklart! Känner mig inte så ” känd” så folk vill ta bild med mig men såklart blir jag glad.

Hur är din och Tindras pappas relation?

Just nu är den väl inte alls så bra. Vi har haft det lite upp och ner. Ett tag var den så jäkla bra och vi umgicks med Tindra och hade så kul. Det saknar jag såklart. Känns så sjukt hur man kan skaffa barn med någon och sedan ska man ha det så himla dåligt efter. Jag hoppas bara på att det en dag kommer bli bra och jag känner att jag försöker från min sida.

Har Tindras pappa träffat någon ny? Varför gjorde ni slut, osv osv osv….

Blir faktiskt irriterad av dessa frågor för tror faktiskt inte någon av er kan ha missat att det är privat! Det är sååå privat. Jag har lovat honom att inte skriva om detta, var är respekten. Dessutom är det väl inte min sak att skriva om någon annan s liv och den personens relationer alls. Jag kommer inte berätta detta!

 

Eftersom jag out:ade frågan att den skulle besvaras på Instagram storyn så borde alla nyfikna som frågar hela tiden swipat upp nu och fått sitt svar, som är detta ovan. Så nu hoppas jag på att sluta få dessa frågor. Det är ett år sedan vi separerade nu.

Har du varit gift?

Nej det har jag verkligen inte. Så många som tror det. Dock förlovad.

Vill du jobba som influenser eller vill du göra något annat?

Just nu älskar jag mitt jobb och vill göra detta! Sedan får man se i framtiden men jag hoppas att ni kommer fortsätta göra det möjligt för mig att jobba såhär.

Tycker Tindra och Gabbe om varandra?

Ja de tycker jättebra om varandra, de leker busar och är så fina ihop!

Vad jobbar Gabbe med?

Han är svetsare men just nu arbetslös pga varsel. Han söker jobb för fullt men är varsel överallt. Det är superjobbigt för oss alla.

Nämn ett ställe du varit på som du skulle vilja åka till igen!

Åh finns så många platser men en stor dröm är Disneyland i Paris. är bland det mest magiska jag varit med om!

Ska du vara med i unga mammor igen?

Alltså jag tror de känner sig klara med oss tyvärr. Vår familj är ju även splittad nu och jag har en ny familj. Hade dock såklart varit jättekul.

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.