Tiingelinn

Frågestund

Hej finisar!

Här kommer frågestund del 1.

Jobbar du fortfarande på Redfellas?

Nej det gör jag inte.

Hur går det med bebisplanerna?

När man vill något så går det inte alltid. Ska jag vara väldigt öppen så har jag även gått igenom missfall. Men vi båda vill men det får bli när det blir tyvärr. Har varit väldigt mycket senaste, blev så ledsen när detta har hänt.

Har du och Gabbe tänkt skaffa något djur tillsammans?

Ja, Gabbe vill väldigt, väldigt gärna ha djur. Men man blir ganska låst med djur, en hund kräver otroligt mycket och det kostar ju pengar med såklart. Så just nu får det vänta. Min plan är att vi skaffar ett djur när vi flyttar till hus.

Hur är det att dejta med barn?

usch, hemskt! Bli kallad milf och sånt är det äckligaste jag vet, haha. Killar har typ på en check-lista att ligga med en mamma känns det som, man får vara försiktig. Sedan så har jag dock bara dejtat när Tindra varit hos sin pappa. Vet inte hur det är om man är ensamstående, men bra att fixa barnvakt så barnen inte får träffa massor av olika män tex. Eller tvärt om kvinnor. När Tindra träffade Gabbe var vi redan ett par tex.

Tog du automat eller manuelt körkort? 

Jag tog manuellt. Det känns som någon frihet at kunna köra alla bilar. ock är vår bil automat och helt ärligt så känns det typ onödigt på ett sätt att ha manuellt. Hade jag börjat nu hade jag nog tagit automat. Är sååå mycket lättare.

Vart bor du?

Jag bor i Örebro och har gjort i ca 2 år. Innan Bode jag i Frövi, en liten håla utanför Örebro. Där är jag uppväxt.

Hur många gånger har du flyttat sedan du fattade hemifrån?

Fööör många gånger! Först bodde jag och Tindras pappa i en jättefin 2:a i Frövi. Dock ville båda vi in till Örebro. Då flyttade vi till en 3:a. Den var inte nyrenoverad men ändå fin. Dock var det målat på tapeter osv och vi fick ej om tapetsering för vi hade barn.Vi flyttade då till en 4:a, vet inte riktigt varför vi gjorde det, dels för vi va irriterade på hyresvärden vi hade men också för att vi tänkte att större skulle ge mer space då vår relation var trasslig. Där bodde vi ca en månad innan vi gjorde slut. Då sa vi upp den direkt och hennes pappa flyttade. jag fick bo kvar då det var uppsägningstid och eftersom han studerade hade jag bättre möjlighet till den dyra hyran. Dock var den ju för stor att bo i helt själv så flyttade så fort uppsägningstiden var slut till min älskade nyrenoverade 3:a. Älskade den lägenheten sååå mycket, den var perfekt. Dock blev det för litet när jag och Gabbe blev sambos så då flyttade vi till en typ likadan fast större 500 meter bort. Här ska vi bo tills vi flyttar till hus har vi bestämt. Jag klarar inte av fler flyttar!

Så ja, bodde jag och Tindras pappa, samt Tindra har flyttat massor.

Kommer det kännas jobbigt om Tindras pappa träffar någon ny och Tindra får en ”låssas mamma”? 

Nej, kommer vara glad för hanns skull. Ordet låssas mamma hatar jag dock, låter finare med bonusmamma isf. Men kan väl säga att just ordet mamma är något jag värnar hårt om. Vi skulle aldrig försöka få Tindra att säga pappa till Gabriel, hon säger inte ” bonuspappa” eller något sådant heller utan Gabriel. Tror det är viktigt att barnen vet vem som är sina riktiga föräldrar.

Däremot kommer jag vara glad för hanns skull och så länge det är en tjej som gör Tindra glad kommer jag vara glad.

Vilken typ av hårförlängning har du?

Jag har hairtalk och jag älskar hairtalk! Skonsamt mot håret och Såå fint och bra kvalitet!

Hur många barn vill du ha?

Jag vill nog ha 3 tror jag.

 

Svarar på fler frågor senare i veckan.

Puss och kram på er !

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.