Tiingelinn

Firade som bestämt och bad dags!

Hej finisar!

Jag hade bestämt med en av mina närmsta vänner Alva att när jag klarar körkortet ska jag åka till henne! Alva och jag har känt varandra sedan bebisarna låg i magen, bebisarna som nu mera är 2 åringar, hehe. Nu på senaste har vi inte träffats så ofta pga avståndet mellan oss, krånglet med bussar osv.

Jag har sagt att när vi har körkort kommer allt bli bättre och ja det kommer det! Igår kväll åkte jag och Tindra till henne och Luca och hade en myskväll, pratade av oss om allt och det kändes så bra! Oavsett hur mycket vi ses så är vi alltid så tighta. Ibland skriver vi dagligen, band en gång per månad, ibland sågs vi ofta och ibland kan det gå ett halvår men vi vet vart vi har varandra. Jag ÄLSKAR denna kvinnan! Kände sådan frihet att kunna ta mig till henne på egen hand. Körde lite fel men det hör väl till i början.

Tindras har förresten börjat sluta vara rädd för att bada och duscha. SÅÅÅ SKÖNT, Vet inte om ni minns det men jag skrev för säkert ett år sedan snart att hon hatar det, så vi har gjort det så lite som möjligt, typ 1 -2 gånger i veckan bara. Försåts också när hon varit riktigt smutsig, ja ni fattar. Men nu har hon börjat älska det!

Igår badade hon och jag tillsammans och sedan gosade lilla familjen framför Tv:n en stund. 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.