Nya naglar och nytt hår! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Nya naglar och nytt hår!

Hej finisar!

Inlägg i samarbete med Hairtalk.

Hoppas allt är bra med er!

Nu i veckan som varit har jag fixat nya naglar och nya hår!

Jag har ett så kort och slyet hår efter amning och alla sönder-blekningar så nu kör jag med Haritalk extantions. Jag älskar dem! Det är ett löshår som är skonsamt för ditt egna hår! Det håller jättebra, är av hög kvalitet. Går att göra en hel förläning som mig eller bara sätta i några få slingor för att fylla ut om kan har tunt hår efter att tex ha ammat. Det är äkta hår. Jag har kört med hairtalk i ett års tid nu och är super nöjd! på första bilden ser ni nu mitt egna hår, det har vuxit massor under löshåret vilket gör mig så himla glad.

En av de största anledningarna till att jag använder just hairtalk är för att de är skonsamt för sitt eget hår. Keratinvax förstör sönder sitt egna verkligen.

Det är lätt att sköta, man får med speciell borste och ett produktpaket till sitt hår som man ska använda för att garantin på håret ska gälla. Detta håret är så skonsamt och bra och används till och med på cancer patienter. Ångrar inte en sekund att jag började med detta.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.