Gabbes favorit frisyr på mig! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Gabbes favorit frisyr på mig!

Hej finisar!

I över en månad har Gabbe tjatat på mig att jag ska krus-locka mitt hår! Han tycker det är så himla snyggt. Jag älskar att ha korkskruvar men dehär har han tjatat om Såå länge. Så tillsist köpte jag en sådan locktång som ger dessa lockar. Gabbe vart helt till sig, haha. Tyckte faktiskt att det blev himla fint ändå. Blev inte så överdrivet som skoldisco utan lite större vågor liksom. Denna heter vågtång och inte krustång, gillade det faktiskt.

 

Länkar tången jag använder för dessa lockar här. 

Vad tycker ni om dessa lockar? fint? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.