50% rea barprodukter, tips på julklappar till 1 åring och 2 åring – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

50% rea barprodukter, tips på julklappar till 1 åring och 2 åring

Hej finisar!

Jag har verkligen ett tips till er! Köp era julklappar nu!  Alla dessa saker jag kommer visa er i inlägget är det 50% rabatt på med koden ” MIX50! Så himla sjukt!

Klicka in på länken här för att komma till 1500 olika barn relaterade artiklar. Alla dessa produkter via min länk får ni alltså 50% rabatt på med koden MIX50! 

 

Här kommer jag visa upp några leksaker och produkter som Tindra verkligen älskar eller har älskat, som liksom varit favoriter hos oss och använts ordentlig. Alla dessa är med på 50 %.

Denhär pop up leksaken! Tindra lekte med den massor runt 1.5 år! Var verkligen en favorit. Billig från början dessutom och nu 50% med koden.

Liten te servis. Sånt här ÄLSKAR Tindra nu. Att hälla och plocka och greja, hon gör kaffe och te till oss hela tiden, haha! Detta är ett perfekt tips till en lien tjej eller kille i 2-3 år åldern, kan inte bli fel.

Bil garage! Tindra ÄLSKAR att leka med detta! Superbra julklappstips! Fynda hem det nu så blir det billiga julklappar.

Fika fat med fika! Super billigt!  

Va inne i en barbutik i stan och såg detta för 400 kr. Med rabattkoden blir det 150% nu.

Leksakskök! Detta blir det 400 kr för. Det är typ vad man brukar få ett sådant kit med lite muffins för. Så galet billigt! Hur bra julklapp. Komma med ett köp för 400 kr! Alla barn älskar sånt här! Så fint i trä med.

 

Sedan har de med denna fina sänggavel. 

Sötaste regnstället. 

 

Andra produkter ni kan hitta för bara några hundra är Åkpåsar, massor av regnkläder, varma fodrade skor, massor av leksaker, babynest, gunghästar, dockvagnar, dockor, barninredning, cyklar! , ja men det är verkligen galet! 

Passa på att fynda dina julklappar nu. Lovar att alla med barn hittar något. Följ denna länk och använd koden MIX50.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.