Äntligen bra veganska sminkborstar ! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Äntligen bra veganska sminkborstar !

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Lyko!

 

Hörrni jag har länge letat efter nya sminkborstar som håller klass! Det finns så mycket att tänka på när man ska köpa sminkborstar. Jag vill ha bra kvalitet men samtidigt vill jag ha veganska borstar. Känns helt fel för mig att ha hår från djur att sminka mitt ansikte med. Visst för att jag äter kött men det känns liksom värre att använda djur för att sminka sig. Mat behöver man ju ändå även om det finns veganska alternativ men smink är inget man behöver, det är bara en lyx grej. Sedan känns det inte alls fräscht att ha något från döda djur eller liknande i ansiktet, nej, nej , nej.

 

Jag har testat många billiga varianter av veganska sminkborstar men de är inte alls bra. Köpte på Wish och ja, där får man väl skylla sig själv, vad hade man förväntat sig?  Men ofta känns de så plastiga och när man väl har använt dem och ska tvätta sina borstar blir de förstörda efter en tvätt. Dessa har jag använt och tvättat. ( Tog bilderna innan så borstarna ska vara fina , hehe) och de håller verkligen samma kvalitet efteråt.

 

Det viktigast av allt, det låssar inte strån! Fått panik på sååå många borstar där det låssat strån när jag tex applicerat puder på kladdig foundation och så har jag som små borst hår i hela fejset, inte alls kul!

 

Dessa är lite dyrare MEN de är så värt det! Äntligen! Sedan kan man ju ha borstarna i flera år liksom så värt att kosta på sig. Har haft samma borstar sedan jag gick i 8:an och började sminka mig, köpte på en kryssning, haha. Det var dags att byta ut dessa nu!

 

Sedan är det sjukt smart förvaring till borstarna! Den rosa lilla behållaren kan man ju ha de stå i när man är hemma och sedan sätta på locket när man ska iväg, får plats en mascara där i med, hehe. Riktigt bra, tips tips tips till er som gillar smink och bra borstar.

Dessa borstar säljs endast hos Lyko! 

 

Klicka här för att komma till borstarna. 

Hur snygga dessutom wow. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.