Middag, myskväll och bortskämd mammis – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Middag, myskväll och bortskämd mammis

Hej finisar!

I lördags kväll så sov Tindra över hos sin mormor på begäran, haha! Då passade jag och Gabbe på att bjuda över Therese på en barnfri kväll! Hur ofta händer det? Typ aldrig liksom. Även om vi älskar våra barn så kan det vara skönt med en kväll att bara snacka skit och vara vuxna.

Jag lagade min lilla räkpasta med pesto, pinjenötter och massor av vitlök som vi åt till middag. Sedan satt vi och snackade hela kvällen. Problemet med kombinationen av oss 3 är att alla är pratkvarnar. Vi pratar så mycket och byter samtalsämnen hela tiden, haha! Skulle någon vara med i rummet skulle de säkert få panik. Jag hade i alla fal super trevligt och kul. Man kan vara så öppen och ärlig med Therese och prata om så tabu lagda ämnen. ÄLSKAR DET.! Maten! Älskar mina blåa Mateus tallrikar. 

Blev så bortskämd av Therese! Fick värsta rituals kitet av henne! Ska unna mig och lyxa i veckan. Det kommer behövas för att varva ner av alla stress som kommer komma denna vecka. 

Så kom gabbe hem med rosor också!

Känner mig sååå Såå bortskämd!

Puss oc kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.