Myskväll med syster och dotter – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Myskväll med syster och dotter

Hej finisar!

I fredags så kom min lillasyster Fanny över till oss. Så himla mysigt! Gabriel hämtade henne på stationen och de 2 åkte och hämtade upp Tindra på förskolan så jag hann jobba klart. När de kom så lagade Gabbe mat till oss och vi lekte och busade massor med Tindra. Sedan köpte vi lite godsaker och jag, Fanny och Tindra tittade på Madicken och hade myskväll medan Gabbe var med sin brorsa på bio! Så mysigt. Jag fick mysa med min lillasyster och han med sin lillebror.

Senare på kvällen följde jag med Fanny till bussen och min vän och Gabbe Wilma och hennes kille kom över och vaktade medan Tindra sov när jag var borta i ca 20 min. När jag kom tillbaka fortsatte vi sitta och snacka en stund och ha lite myskväll. Super härligt och spontant!

Älskar min nya klänning från NAKD. Rabattkoden ” tiingelinn15 ger er just nu 15% på hela deras sortiment. 

Fick världens finaste bud från Line by Maria! Wow så magiska smycken! 

Gulle tjejen på affären när vi köpte godis! Så nöjd!

Myskvällens frukt och godis fat.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.