Nyfödd presenten passade vid 2 år – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Nyfödd presenten passade vid 2 år

Hej finisar!

Måste bara dela med mig av en så rolig grej! När Tindra var nyfödd hade min pappa köpt en body till henne. Det är som en underställs body som håller varmt. Reklam för något inom skidor har jag för mig att Swix är. Det är storlek 86 på bodyn och den har varit förstår enda fram tills nu, haha!

Så hennes present hon fick som nyfödd passade nu vid 2 års ålder, jättekul ju! Men det som är bra med det är att allt hon fick som nyfödd ligger på vinden som ett minne blott medan denna passar, hehe! 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.