Kidsbrandstore – Tiingelinn

Tiingelinn

Kidsbrandstore

Hej finisar!

I samarbete med Kidsbrandstore vill jag denna månad tipsa om deras galna rea! De firar 8 år och det innebär att de nu har 20-70% rabatt på hela sitt sortimentet! ( Undantag parajumpers)  Helt galet ju! Dessutom får ni 8% extra med min kod ”LINN8” som alltså gäller trots att allt redan är på minst 20% rabatt! Denna galna dealen gäller bara till och med söndag så passa på !

Så med det sagt är det minst 28% rea på hela kidsbrandstore!

 

Tänkte visa upp mina och Gabriels nya plagg Blev mest till Gabbe denna gången då han haft otur med kläder som blivit hål i, fläckar osv. Han älskar kläderna från kidsbrandstore och blir himla glad när jag ser honom glad, gör allt för denhär killen. 

Denna fast med huva ! Gabbe har 176 på alla sina plagg och är 175 cm lång. 

Denna fast i blått.

Jacka ! Så himla snygg och sjukt billig!  

Jag har storlek 152-164 på alla mina plagg och är 164 cm lång brukar ha xs på vanliga storlekar. 

Gant mössa! Älskar den. Gabbe tycker jag är så söt i mössa, haha.Denhär hoodie:n är sjukt snygg och har kommit i massor av snygga färger! 

Orginal T-shirten från Levis! Kostar under 150 kr och då är inte ens min rabattkod inräknad! 

Denna med riktigt bra rabatt! Sedan min kod på det också!Min nya favorit topp som är Såå söt! 

Min T-shirt 

Gabbes T- shirt 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.