Matsmart – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Matsmart

Hej finisar!

 

Detta inlägget är i samarbete med Matsmart!

 

Som ni vet så älskar ju jag och min familj Matsmart. Vi beställer alltid massor av godsaker hos dem och bunkrar upp med hemma. Linskakor är något jag är besatt utav. kokosmjölk använder vi mycket i matlagning och så älskar både jag och Gabbe Linssoppa.

De brukar även ha mycket barnmat, välling osv som jag brukar beställa hem. Himla smidigt.

Matsmart säljer alltså samma produkter som på vanliga matbutiker fast till mycket billigare priser. Det kan handla om att de snart går ut, är något feltryck eller tex Limited edition produkter som det blivit mycket kvar av efter att säsongen för evenemanget tex är slut.

Att handla på matsmart innebär alltså att du sparar massor med pengar men även att du bidrar till en bättre miljö eftersom detta är produkter som annars skulle slängas. Riktigt bra! Är himla stolt över mitt samarbete med just matsmart!

Glöm nu inte att med min rabattkod ” tiingelinn” får ni 50 kr rabatt när ni handlar för minst 350 kr. 

Visar er nedan vad jag beställt. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna Larsen

    Hej. Läser din.blogg varje dag. Tänkte bara fråga hur länge gäller rabattkoden från matsmart? Handlar därifrån väldigt mycket. Ifall du inte visste så skulle jag vilja tipsa dig och att göra.alla köp via refunder , dem har en återbäring på 4% hos matsmart. Din dotter är såååå söt. Har själv en dotter född i maj 2016.