Fina kläder från Lindberg! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Fina kläder från Lindberg!

Inlägget är i samarbete med Lindberg.

 

Med rabattkoden  ” LINN25″ får ni 25%  rabatt hos Lindbergs till den 30:onde september. 

Hej finisar!

 

Nu är hösten här och för oss har det blivit massor av rutiner igen. Jag och Gabriel jobbar och Tindra går på förskolan. Såg att Tindras regnställ var i storlek 74 när jag kom till förskolan och när jag tog ner vinterkläderna såg jag att även vinteroverallen var det. ( Urvuxet för länge sedan) .

Lindberg har släppt massor av fina perfekta kläder för höst och vinter. En av de bästa sakerna enligt oss är regnoverallen! Helt fantastiskt ju! Är ju ändå lite bökigt när man ska på med byxan och hängslen under jackan och ja ni fattar. Tänker att det kommer vara så smidigt med Tindra för personalen på förskolan att bara slänga på overallen! Den är ett stort tips!

Lindbergs hade massor av olika färger och utseenden. Vi föll för den rosa med små djur på, för himla söt ju! De har även vanliga regnkläder med byxa och jacka om man föredrar det.

Sedan har de massor av vinteroveraller! Är seriöst helt kär i Tindras nya! Vale en rosa riktigt rejäl med reflexer och bra skydd så hon kan vara ute och leka i snön utan att bli blöt. Sedan är den bara för fin med pälsen! Lindbergs hade massor av fina overaller så var svårt att välja!

Sedan har vi även beställt hem matchande underställ till hela familjen. Gabbe fick ett svart, hehe men jag och Tindra tog rosa! Tänker att det är bra till vintern. Vi är sugna på skidsemester och då behöver man något rejält som håller värmen. Sedan kommer vi ju vara sötast i stan när vi matchar haha.

Ni fattar, Lindberg har släppt en riktigt stor kollektion med höst och vinterkläder för hela familjen. Både för små pluttebebisar , Tindras ålder, skolbarn och vuxna. Jackor, vantar, regnkläder och underställ och allt av riktigt bra kvalitet.

Glöm nu inte att använda min rabattkod “LINN25”  som ger er 25% rabatt hos Lindbergs till den 30:onde september. 

Denna overallen är magisk!

Tog storlek 90 till min lilla Tindra. 

Regnoverall! Sååå smart!

Massor av mössor och vantar

Matchande underställ! Gabbe har ett svart han med!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.