Tyngdtäcke ! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Tyngdtäcke !

Hej finisar!

Detta är ett inlägg i samarbete med Coolstuff!

Coolstuff är en hemsida som säljer massor av roliga prylar och perfekta presenter till någon som har allt! För på coolstuff har man verkligen inte allt, hehe! De har mycket roliga saker men även seriösa som underlättar i vardagen osv.

 

Det jag ska visa er idag är en seriös grej! Nämligen ett tyngdtäcke.

Ett tyngdtäcke är ” som ett vanligt täckte fast tungt” . uttryck av mig, haha ! Täcket finns i olika tyngder efter sin kroppsvikt. Det står på hemsidan vilken tyngd som passar din vikt.

Det tyngdtäcket är bra för är sömnen. Har man svårt att sova så kan tyngdtäcket hjälpa dig! Jag var sjukt skeptisk till detta i början men jag älskar det. Har ett jag brukar gosa in mig med när jag saknar Gabbe och Tindra. Man känner sig liksom lite kramad och omhändertagen.

Det har blivit som min lilla zon när jag behöver fly ångest och stress. Är jag jättestressad och får panik brukar jag lägga mig under detta täcke i 10 min och sedan efter 10 min börja skriva en lista på allt som stressar mig och strukturera upp och plötsligt är stressen borta. Så himla skönt faktiskt!

 

För Gabriel har detta täcke hjälpt ännu mer. Han jobbar ju skift och har jättesvårt att sova. Han var skeptisk i början och tyckte det var trams men så fel han hade har han själv sagt. Han sover varje natt med sitt tyngdtäcke. Det hjälper honom massor i vardagen liksom. Verkligen värt att testa om man har sömn problem för är ju 100 gånger bättre med ett tungt täckte än massor av tabletter liksom. ÄLSKAR detta täcke.

In och knip ert täcke nu hos Coolstuff

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Jag har haft kedjetäcke och som ett vanligt täke fast väger 16kg utskrivet från hjälpmedelcentralen i över 15år och det är fantastiskt. Funkar även mot kryp i benen 😀

  2. Gunilla

    Jag har haft tyngdtäcke några månader. Fungerar bra. Har lättare att somna om när jag vaknar till på natten. Stabilare sömn