Tiingelinn

Katastrof

Hej finisar!

Jag måste prata av mig lite med er! Senaste tiden har varit riktigt tuff, så tuff att jag verkligen börjat må dåligt och tappa inspiration.

En av mina närmaste vänskapsrelationer har verkligen gått helt åt skogen. Så illa att jag tror att vi aldrig mer kommer prata med varandra igen. Det värsta är att det egentligen inte är något som borde förstört mellan oss.

Sedan så är det lite med jobbet som influenser. Känns sjukt stressigt och svårt just nu att få till bra samarbeten. Jag vill ha en bra lön för mitt arbete men får ofta svar att andra med samma antal följare tar mindre betalt. SÅ tråkigt! det handlar inte bara om antal följare utan målgrupp och vart följarna bor. Jag har tex en målgrupp på 92 % tjejer och 90 % bosatta i Sverige osv osv.

Sedan har Gabbe precis fått sparken från sitt jobb. Han har jobbat där i 2,5 år, är en av de bästa och de säger liksom alla där. Men han är inhyrd via bemanningsföretag och det blev varsel vilket gjorde att de sparkade 40  st och de inhyrda går ju först. Så himla jobbigt! Dock har han nog redan nytt på G vilket känns bra.

Jag och Gabbe hade även ett bråk här om dagen. Vi har det verkligen superbra men ibland ryker man ihop och det tar på krafterna, dock är det inget problem som gör mig ledsen nu då det är mycket bättre efter alla bråk, man blir mer och mer kär och vår relation blir bättre för oss båda.

Sedan till min hemska mens som kom. Har blött så mycket så jag måste ha både tampong och binda! Blött igenom så jag fått en fläck, haft så ont så jag nästan svimmat och ja, gudarna ska veta vad.

Sedan är denna veckan utan Tindra för mig. Har ett stort hål i hjärtat, ligger oh gråter massor just nu för jag saknar henne. Låter bli att städa bort henens leksaker ur hemmet…

Sedan är jag så himla ledsen på människor som dömmer ut mig så himla hårt. Jag försöker liksom bjuda till och vara glad och trevlig som jag brukar med ett glatt humör men det finns vissa i min omgivning som bara har dömt ut mig som att jag är en dålig människa, Känns så himla trist. Försöker vara glad och sprallig som jag brukar men börjar bli obekväm i situationen.

Är även struligt med vår hyresvärd! Vi ska ju flytta den 1:a september och har ett par som ska flytta in i vår gamla då. Men hyresvärden krånglar och drar ut på allt så vi får panik Vi vill inte ha dubbelhyra när det inte var dealen liksom! Det är liksom inga små utgifter precis.

Sedan känner jag mig typ utfryst på många sätt. Känner ofta att jag ger mer än jag får och att människor kanske betyder mer för mig än vad jag gör för dem osv osv. Blir så himla ledsen.

 

MEN som tur är har jag världens bästa pojkvän, familj och vänner! De riktiga vännerna är så himla viktiga för mig! Herregud vad viktiga de är!

 

Nu ska jag försöka rycka på hakan och faktiskt bli glad och inspirerad igen! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Inte lätt de där Linn- att ständigt ha allas ögon på sug ichbhela tiden jaga nya bra samarbeten. Självklart vill du ha bra betalt för de du gör- inget konstigt med de,alla vill väl de?
    Jag är säker på att de kommer lösa sug på bästa möjliga sätt.
    Äkta och riktiga vänner är underbart- dom står.kvar vid din sida i alla lägen liksom du gör de för dom.
    Va rädd om dig nu- ha de nu så gott som du kan. Kramis ❤

  2. Amanda

    Tycker inte alls du behöver rycka upp hakan och bli inspirerande igen, är du ledsen så var ledsen, du är inte mer än människa och vi alla behöver ha lite downs ibland! Heja dig ❤️