Tiingelinn

Vi ska flytta

Hej finisar!

 

Hoppas allt är superbra med er!

Alltså wow, känner verkligen att en dröm har blivit sann! Jag och Gabriel ska flytta! Vi har varit och tittat på massor av lägenheter. Vi tittade på en jättefin mitt, mitt i stan i Örebro bland shoppinggatorna men kände att nej, det blir lite jobbigt när folk går hem från krogen osv. Sedan gillade vi inte kaklet i köket, hehe.

Men nu har vi hittat en 4:a i samma område som vi bor i nu! Ca 500 meter från vår nuvarande lägenhet. Den är verkligen en dröm! Ligger på plan ett så en trappa upp men finns hiss. Lägenheten är helt vitmålad och ljus! Den har 3 st sovrum varav det ena har en walk in closet! Asså förstår ni vilken DRÖM! Så ljust och fint med bra ljusinsläpp. En stor fin balkong, stort luftigt kök med vardagsrum, det är öppen planlösning. Sedan har den en liten köksö som med är en dröm för oss! 2 badrum varav ett med badkar och man kan ha diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Detta kommer bli så bra för oss!

Nu håller jag och Gabbe på att diskutera vad vi ska ha i det sista rummet som blir över. Det är ju tänkt som bebisrum i framtiden men tills dess, vad ska man ha där då?

PUSS OCH KRAM !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Passar perfekt till ett kontor för dig. Där du kan filma samarbeten, ha rekvisita till.dom olika projekten, & förvara produkter för kommande samarbeten ?