Tiingelinn

En uppdatering av veckan som varit!

Hej finisar!

Vilken vecka vi har haft! Så himla mycket som hänt så har som vanligt varit dålig på att blogga!

För det första har jag inte haft tid då jag inte kunnat ha Tindra på förskolan. Hon har skolats in hela veckan och det har ju inneburit att de två timmar hon varit på förskolan har jag varit med och resterande av tid på dagarna har hon varit me mig! Har varit jättemysigt såklart men är väldigt stressad när det gäller mitt jobb som ligger efter. Har fått prioriterat Redfellas den lilla tiden jag haft på kvällar osv.

Men det vi har gjort är iaf att varit på inskolningen varje dag! Det har gått sjukt bra! Tindra har varit så duktig på nya förskolan, har även gått ifrån korta stunder och då har hon lekt på och haft kul vilket känns otroligt skönt! Jag älskar pedagogerna som jobbar där, så himla öppna, sköna och roliga. känns jättebra med bytet. Blev jättebra för Tindras pappa att byta till denna förskola och även lite bättre för mig så vi kör på det! Jag kan gå dit på 30 min så känns helt okej med avståndet från vårt hem. Dock så var det inte så kul när det ösregnade och man fick ha regnjacka. Tindra tycker dock det är ” mysigt” som hon säger när man har på regnskyddet på vagnen, haha.

 

Men måndag var vi hemma och busade och lekte!
Tisdag inskolning och mys med Wilma.
Onsdag inskolning och mys med Josefin och Kevin! Frans fix.
Torsdag inskolning och mysdag med Frida och Emma på stan.
Fredag Tindras åkte till mormor och mamma, jag hade en fika mysdag med lunch osv med Frida. Vi fixade naglarna men de blev svinfula, ska aldrig gå till et stället igen. Sedan åkte vi ut med Gabbe till hans pappas landställe.

Lördag Åke vi hem från landet, hämtade Tindra i Frövi, åkte till dopet.

Idag: Ta det lugnt! Mysa hemma.

 

Tur man har en snygg regnjacka!En dag med bättre väder!Banan älskaren!Fika på java! Inte lika gott som Vasa, hihi.Världens godaste lunch dock, på moccadeli. Fridis och jag ute hos Gabbes pappa.En selfie i stökigt hem med min favorit Tröja jag köpte för 30 kr på Gina förra sommaren.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.