En fantastisk kväll full i tårar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En fantastisk kväll full i tårar

Hej finisar!

Åh alltså igår var nog en av de finaste stunderna jag har haft med min Gabriel!

Vi hade en mysig kväll med Tindra och Gabbe nattade henne. Sedan låg vi och tittade på Bonusfamiljen som vi börjat kolla på från säsong 1. Sedan helt plötsligt blir han helt allvarlig och verkligen öppnar upp sig och säger så fina saker till mig så jag blir rörd! Som att han ser mig och Tindra som sin familj, att han älskar oss mest av allt, att han en dag kommer fria till mig för jag är kvinnan i hans liv och att jag en vacker dag kommer föda hans barn! Blev så rörd att jag fick massor av tårar!

Fanns bara en dålig grej med det och det är att Josefine hade fixat mina fransar och då får man ej blöta dem på 24 timmar! Glädje och lyckotårar är i alla fall bra tårar får man tänka.

Känner mig just nu som värdens lyckligaste tjej! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.