Tiingelinn

Kidsbrandstore !

Hej finisar!

Detta inlägget är i samarbete med Kidsbrandstore!

Som ni vet ÄLSKAR jag deras underbara kläder! Både jag och min pojkvän handlar hos dem! De har liksom samma kläder som finns på typ Johnells osv fast till billigare priser för det är ungdomsstorlekar!

Jag brukar ha storlek 158-164. Det är den 3:e största storleken. Så det finns 2 storlekar större. Gabriel har alltid den största som är 176.

I tjejkläderna skulle jag säga att 158-164 är som xs, 170 som S och 176 som M. Tycker det stämmer väldigt bra faktiskt! Så är man lite mindre byggs som mig och Gabbe som båda är ganska korta. ( Jag är 164 och Gabbe 176) så passar dessa kläder perfekt!

 

Sedan har dem såklart även kläder för barn till alla er som har lite äldre barn! Från storek 122 tror jag det börjar!

 

Med min rabattkod 20LINN får ni 20 % rabatt till den 25/8 ! Passa på! Skolan börjar och det kan vara kul med nya kläder för kidsen, eller till er själva! Höst kläder behövs ju nu! De har även fått in fina jackor jag kan tipsa om! Kika för att se våra plagg nedan! 

Min tröja

Gabbes tröja

Färgade kalsonger 

Svarta kalsonger.

Gabbe tog 176 och han brukar ha M i vanliga fall på kallingar!

Riktigt snygg väst! 

Vit Hugo boss T-shirt!

Marinblå T shirt! ÄLSKAR DENNA! Så skönt material på den och tight mot kroppen! 

Grå gant hoodie 

Gant jeans! Favoriter sedan tidigare! Så tighta!

Min T shirt 

Gabbes T-shirt!

Glöm nu inte rabattkoden 20LINN som ger er 20% rabatt!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.