Tiingelinn

Newbie event och kort om veckan

Hej finisar!

Inser just att det är fredag morgon och jag har inte uppdaterat er här på bloggen sen i måndags efter Astrid Lindgrens värld med mamma och Tindra. Känns som inget är så kul att uppdatera om när Tindra inte är hos oss. Liksom, jag jobbar, Gabbe jobbar osv.

Det som har hänt i veckan är i alla fall att jag har storstädat lägenheten jättenoga. Sedan har jag även jobbat massor. Min lillasyster kom hit spontant och sov hos oss natten till igår efter en fotbollsmatch. Sedan har jag varit med Wilma och Josefin, lagat skärmen på telefonen och letar vidare efter större lägenhet.

Idag ska jag hämta ut en ny telefon, nu på morgonen ska jag posta paket till er som köpte mina utrensade kläder på storyn och jobba. Sedan Sja jag och Gabriel ha värsta mysdagen och jag tänkte laga halloumi gryta till oss! Woho!

Igår var vi i alla fall på Öppningen av Newbie butiken på Marieberg Galleria i Örebro! Det var galet mycket folk alltså. Lyckades bli kund typ 25 i kön så fick googdiebag, reda fick man fika från espresso house och shoppade även på 3 för 2, hehe! Kan visa er nedan vad jag köpte!Var nog 500 pers där!Detta var i goodiebagen! En gosekanin och lite godis och vatten. För mig var det ju väldigt värt med en gratis kaninis till Tindra, hehe.Här är mina inköp ( kaninen fick man ) Höstig mössa, pyjamas linnen och vita samt höstiga tights. Så fina ju!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.