Tiingelinn

Världens otur!

Hej finisar!

Här är ett perfekt inlägg till alla skadeglada som egentligen hatar mig men som ändå går in och läser min blogg ” i smyg”! Alla avundsjuka personer som är så tragiska att dem avskyr mig men ändå måste gå in och störa sig och är nyfikna på mitt liv, haha! Ni är inte många men jag vet att ni finns och jag vet delvis vilka ni är!

 

Nej men seriöst till er alla fina läsare! Som ni vet är inte livet perfekt, inte mitt eller! Har haft massor av flyt senaste men nu har det total vänt!

 

Nummer ett… jag tog bort skyddsglaset från min telefon för att det var så repigt och selfie kameran blev drabbad, men vad tror ni jag gör? Jo dagens fler tappar jag den i stenplattor och får sprickor i hela skärmen, även över kameran. Gabbe ska hjälpa mig lämna in den på något billigt ställe i veckan! har ändå haft den i 2 år! Fick ju en ny likadan telefon på ett samarbete men den fick Gabbe.

Nummer två… jag var med i en tävling som verkligen var en av de största sakerna jag varit med om, och fick veta att jag precis snubblat på mållinjen. Är såklart otroligt stolt ändå, men ni förstår beskedet…

Nummer tre.. jag och Gabbe letar ju större lägenhet. Vi var nästan helt säkra på att vi hade fått en som vi älskade som var helt perfekt men idag skrev personen att han/ hon ångrat sig.. Bröt ihop!

Nummer fyra… har haft ont i huvudet och varit allmänt trött i flera dagar. Vet inte vad det beror på. Har ju slutat med p-piller så vet inte omg et är med hormonerna eller något.

Nummer fem… idag lämnade jag iväg Tindra till sin pappa. Ska åter igen vara utan henne en hel vecka, har gråtit i 1,5 timme. Mår så dåligt över det! Dessutom så började Gabbe jobba idag efter 4 veckor semester! Så är helt helt helt tomt hemma, saknar mina två älsklingar så mycket, min lilla familj!

Nu får ni önska mig lite tur!

Puss och kram !

Tröst åt denhär underbart goda maten!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.