Astrid Lindgrens värld med mamma och Tindra – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Astrid Lindgrens värld med mamma och Tindra

Hej finisar!

Igår åkte jag, Tindra och mamma iväg på en liten mini semester till Astrid Lindgrens värld! Såååå himla mysigt, wow! Mamma hade bokat detta till oss med övernattning i en liten stuga på deras camping som var så fin och mysig! Vi har haft så otroligt mysigt och kul! jag är helt död just nu hahaha! Tindra har verkligen njutit av detta och det har vi med! Jag har längtat i flera år att åka till Astrid Lindgrens värld, även innan jag hade barn, haha!

Jag var där när jag var liten flera gånger och minns det så väl! Dock har dem gjort om massor! Så troligt fint var det, wow! Skriver mer under varje bild men han verkligen rekommenderas! Tindra fyller snart två år och hon hade sååå kul! Sedan brukar ju mat på nöjesparker vara si-sådär men asså wow! Vi åt en galet god grillbuffe på kvällen allt var hemgjort och idag till lunch stuvade makaroner och köttbullar med hemgjort ketchup, det var jättegott! Det regnade i ca en timme av de 2 dagarna vi var där! Pippi körde på ändå med regnkläder precis som barnen! Så bra!Tindra och hennes mormor spanar på pippiPippi teaterDet bästa med hela Astrid lindgrens värld enligt Tindra… massor av små hästar man kunde rida på med alla alfabetets bokstäver. Här rider hon på T som i Tindra.Glad tjej!Åka rutchkana på Karlsson på takets tak! Mat paus!Efter en av Pippis föreställningar så kom hon fram och gav Tindra en kram! Så gulligt! Var säkert 400 barn där men just Tindras fick en kram! Hon var ju så liten och satt i min mammas famn och toppa pippi lång, pippi lång, så söt !Uppe hos Karlsson och fiffilurar !Wow denna föreställning var magisk med hästar och allt, kändes verkligt! Bröderna Lejonhjärta! Detta är i deras nya Törnrosdahl Och här var Rosendahlen! Wow !Busfrö som älskade alla små hus man kunde gå in i hos Kajsa Kavat och Madicken! Tindra inne i ett litet Café Provar Madicken och Lisabets sängar!På sträng med bus i blicken !Detta var med så fint! Ronja Rövardotter och Borgen som kan dela sig och allt, som på riktigt! Utanför Madicken huset! Har bilder på när jag sitter där uppe i samma ålder som Tindra!Tindra som IdaTindra som Pippi!Emil Theatern! Är så imponerad av de små barnen som skådespelar! Emil och Ida, Tommy och Anika och Madicken och Lisabet. Busig tjej på Dass!Dag två gjorde jag pippi flätor på Tindra, hur sött! Detta han vara det gulligaste jag varit med om! Tindra var med och sjön allsång! Hon sjöng med i ” lille katt” på riktigt! Grät för de va så sött! Rida mer häst!Klappa geten!På Pippis båt!Glad busunge!På hemvågen stannade vi på mitt älskade Brunneby och köpte massor av cider , saft och sylt! 

Puss och kram på er finisar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.