Tiingelinn

En dag med familjen

Hej finisar!

igår var jag, Gabbe och Tindra ute i Frövi för att hälsa på mamma, Sven, Anton och mormor och morfar! Vi åkte först till mormor och morfar för att mysa lite med dem! Mormor hade bakat så himla gott fika, mums! Tindra åt 3 st kanelbullar min lilla bus-tjej! Sedan lekte vi massor i deras trädgård. Tindra ville duscha en trädgårsfågel med vattenslangen, alltså en låssas. Sedan tittade vi på alla vackra blommor i mormor och morfars trädgård och gick in och ut i ” lilla huset” som Tindra säger. Det är deras lusthus. Åh Tindra babblar så mycket så man snart blir trött i huvudet av allt prat, haha.

Efter det gick vi hem till mamma och Sven för att äta grillat! Så himla gott! Vi har ju inte ens en grill hemma så är ju guld värt alltså! Sedan var min bror Anton där med en kompis. Tindra fick bada i sin lilla pool och vi hade bara för mysigt! Så fick Tindra även presenter från Spanien där både mamma och Sven har varit och mormor och morfar.

Vi hade en helt perfekt eftermiddag och kväll ute i Frövi. Blir inte bra på bild när jag tittar in i kameran.Gott med fika!Busfrö!Så fin ros vi köpte till min morfar som fyller på på söndag.ÄLSKAR grillade grönsaker. Så fina presenter från min mamma! En nesecsär till mig och en hårborste och till Tindra ett linne med ananas! Min mamma älskar ananas, hihi.Dessa söta kläder köpte mamma till Tindra med! Mimmi kjol och mimmi tröja med strumpbyxor till. Denhär söta lilla väskan fick Tindris av min mormor!

Tacksamma är vi!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Men åhh va härligt ni har haft de – mysigt att umgås med familjen ❤. Vilka mysiga presenter du och lilla Tindra fick ??