Berättar om mitt nya jobb – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Berättar om mitt nya jobb

Hej finisar!

I snart 2 års tid har jag jobbat heltid som influenser och alltså enbart jobbat med mitt eget varumärke ” Linn Andersson” ” Tiingelinn” . Det är så himla kul och jag kommer fortsätta med det så länge jag kan!

Men nu för ca en månad sedan har jag även börjat jobba på Redfellas! Redfellas är en restaurang som finns lite överallt i Sverige.

Såhär fick jag jobbet: 

Jag och min kompis Wilma brukade alltid gå till juicebaren i Örebro och köpa juice! Sedan en dag när vi gick förbi bion såg vi en ny ” juicebar” Vi gick bara förbi och tänkte nej vi går till våran vanliga men sedan efter typ 3 dagar så övertalade jag Wilma att vi skulle gå in på den vid bion som då är Redfellas.

Vi köpte juice där och tyckte den var mycket godare då deras juicer är kalla medan juciebarens var varma. Vi fortsatte att böra gå till Redfellas och när vi sitter där och äter en dag så säger jag till Wilma ” Här skulle man ju ha samarbete” då hörde personalen det och fråga om jag va influenser. Dem gav mig då presentkort på 1000:- i hopp om att jag skulle lägga upp om dem på Instagram om dem hade tur.

Vi började gå dit och äta och en dag så säger en i personalen att de söker en ny ansvarig för sociala medier hos Redfellas. En vecka senare var jag på intervju och samma dag fick jag jobbet.

 

Det jag gör:

Det jag gör på mitt jobb är att fota bilder och ladda upp dagligen på Redfellas Instagram samt ha koll och ladda upp på deras facebooksidor för alla Redfellas i hela landet. Sedan fixar jag tävlingar, bokar samarbeten med influensers osv. Riktigt kul faktiskt!

 

Jag älskar ju deras restaurang eftersom jag gick dit flera gånger innan jag jobba hos dem eller ens hade samarbete! Det jag gillar mest är att man alltid kan göra sin egen! Man kan välja själv vad för frukter man vill ha in sin juice, man kan välja vad man vill ha i sin smoothie, man kan komponera en egen sallad och till och med göra sin egen pizza! Det är så gott fika med så fina upplägg, dem har Asaibowls, det finns veganska alternativ och ja ni fattar!

 

Här är några av bilderna jag tagit!

Så good !Också mums!Fräch salladNutella pizza!Smoothies!En av alla goda italienska glassar Pizza!

Juicer och pizzor!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Åhh va roligt och stort grattis- de är du så värd Linn❤ du lägger alltid upp så vackra bilder,man blir alltid så glad över att se som. Ingen skulle passa bättre för jobbet är du. Många kramar till dig och lilla Tindra. Njut av din kärlek,sommaren,Tindra och ditt nya jobb❤❤❤