Tiingelinn

En underbar dag på landet

Hej finisar!

I torsdags var jag, Gabriel och Tindra ute hos mamma och Sven hela förmiddagen. Vi kom vid 10 och det var redan 30 grader varmt! Min barndomsvän Amanda kom ut dit och vi hade så mysigt ihop! Vi skulle träffats hemma men sen kom hon på att hon kunde komma till Frövi istället. Är mycket mysigare där med poolen och allt på sommaren tycker vi. Vi alla badade i poolen och käkade tillsammans och Tindra fick åka med på vattenleksakerna med sina armpuffar i stora poolen, men så badade hon även i sin lilla egna.

 

Jag och Amanda har varit vänner i 9 hela år! Så himla sjukt, läste något om att vänskap som varat över 7 år aldrig tar slut, det tror jag tusan på alltså!

 

På kvällen sen gick vi ut och käkade med Moa och Eddie på Sorella! Har blivit ett favorit ställe att gå till just Sorella! Vi hade jättemysigt och åt god mat och snackade massor! En superduper kväll helt enkelt. Tindra sov kvar hos mamma och vi hämtade henne på fredagen och åkte då ut och hade en mysig kväll hos Gabriels mamma. Dem hade gjort så god mat och var så himla trevliga! Tindra hade så kul och lekte med deras hund och så fick hon smaka lite chips med och plocka hallon från hallonbusken. så nöjd tjej! Hon älskar att vara ute på såna här landställen och i Frövi och så. Där kan hon ju springa och leka, mycket roligare än stan.Våra fina matchande badkläder! Dem är på rea i 3 blogginlägg ner när på bloggen är dem länkade. Min mamma och dotter. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.