En mysig dag med vänner – Tiingelinn

Tiingelinn

En mysig dag med vänner

Hej finisar!

I förrgår hade vi en riktigt mysig dag med min mamma ute i Frövi! Vi åkte ut med Tindra och fikade och satt och pratade, tyvärr hade min mamma tandvärk så vi åkte hem sen och då träffade jag och Tindra Moa och Ivar! Sååå kul, hade saknat dem galet mycket alltså. Var Såå länge sedan vi sågs.

 

Tindra och Ivar älskar verkligen varandra. Dem har alltid funkat så himla bra ihop, dem springer liksom efter varandra när dem leker och liksom pratar med varandra. Vi lekte ihop i lekparken och sedan gick vi till La baguette och åt. Tindra och Ivar hade värsta dejten där och åt pasta och köttbuller som Lady och luffsen, hihi! Så nöjda och båda ropade efter festis när vi kom in.

När vi skulle åka hem gick Tindra och pussade Ivar typ 5 gånger på parkeringen och han blev helt fnissig! Så galet söta! När vi tog Tindra och skulle spänna fast i bilen grät hon stackarn. blev tagen från sin saknade kille, haha! 

PUUUUUUSSS och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.