Låta alla göra som dem vill! – Tiingelinn

Tiingelinn

Låta alla göra som dem vill!

Hej finisar!

En grej som jag är lite less på är det här med att lägga sig i andras förhållanden och livssituationer. Det är så många som har åsikter och tror sig veta bäst om vad som funkar för andra och det gillar inte jag.

 

Tex i mitt fall så har jag fått ett antal kommentarer om att jag och Gabriel flyttat ihop för fort men vem vet vad som känns bäst för oss? Vissa par kanske ses 2 gånger i veckan i början och då kanske det tar ca ett år innan dem vill flytta ihop medan tex jag och Gabriel har träffats varje dag förutom typ 2 dagar sedan vi träffades första gången. Då lär man känna varandra fortare liksom. Vi sover ihop jämt och det känns så himla rätt att vara sambos, jag äskar han så galet mycket.

Detta är ju bara en liten situation som vi har. Det finns ju många som får höra ” Ska ni inte bli sambos ni har varit tillsammans i 4 år” men vissa relationer trivs som särbos och tycker det är skönt liksom.

 

Det är ju som denhär känsliga frågan om barn, vissa skaffar barn efter 2 månader och vissa efter 2 år. Det finns inget som säger att dem som skaffar efter 2 år är bättre och att deras relation kommer hålla längre. Vissa skaffar barn när man är ung och vissa när man är äldre.. Det kan finnas så galet många olika anledningar till varför man gör som man gör, kanske har man inte träffat den rätta förens sent i livet och vill få ett biologiskt barn och därför skaffar ett snabbt in i. förhållandet när man passerat 40 år, kanske har man haft barnlängtan sedan man var 16 år och skaffar ett när man är 18 år gammal och är superduper redo för det.. Det finns många anledningar till allt.

 

Jag tycker att man ska vara glad för andra. Hur folk väljer att ha sin relation och om man vill gå fort fram eller inte, skaffa barn tidigt sent eller inte alls, ha 5, eller 2 eller 10, alla måste få göra som dem vill och jag tycker att man ska vara glad för allas skull och inte vara så nedrans dömande och elak. 

Tror allt handlar om att dela andras lycka istället. Det är inte kul att få påhopp om man själv är jätte lycklig.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Saga

  ”Amelie” – Stör du dig så mycket på Linn, så sluta läs bloggen? Märkligt att du har ett behov av att trycka ner henne i typ VARJE inlägg här på bloggen.
  Lägg din energi på något annat.
  Sprid kärlek, inte hat 😊

 2. carina

  Jag flyttade in hos min, numera man,nästan direkt vi träffades. Vi fick barn efter drygt ett år och hör och häpna vi är fortfarande tillsammans efter 37 år och har fått två barn till, och numer också 4 barnbarn. Så gör som ni känner för,det kan gå jättebra,kram till er alla tre:-)

 3. Johanna

  Jättekul att du har hittat en kille som du trivs så bra med 🙂 Saken är väl bara den att när man flyttar ihop får man oftast fler saker att bli osams om x) men man måste ju testa o se.

  1. amelie

   Frida , har inte med avundsjuka, Linn drog själv upp detta. För de bråkar mycket. Så bad hon om råd.
   Alla gör som de vill men , jag anser har man barn och så liten . Och de har nästan precis sepererat. Pga av ett misstag. Linn har jo inte mått bra. Orkar inte hålla tal. Men hon kan jo också sluta tramsa sig. Ta emot kritik också . Finns nått som heter Ge & Ta ..Jag tror på kärleken . Så låt allt gå bra. Bara man ger & tar . Inte trotsar som ett litet barn ….Önskar dig en fin kväll Frida kram <3

   1. Helena

    Du och dina återkommande kommentarer känns osunda och riktigt obehagliga. Det känns som att du är en stalker du verkar besatt av Linn och hennes liv. Sök hjälp och försök att hitta ett eget liv.

 4. amelie

  Det var du själv som frågade . Du tål inte kritik du vill bara allt ska vara blomstrande. Tänk på Tindra ….

  1. Sindy

   Why are you so strict? Anyone can do whatever he wants. He deserves this happiness! Best mother I know!

  2. amelie

   Helena , vakna . Du vågar inte äns ha bild på dig. Karma….Slå upp vad stalker betyder. Ska inte skriva mer för du är inte torr ännu. Så gör vad ni vill .Men livet formar en. Karma kommer tbx…..

  3. Lisa

   Jag tycker Linn tänker på Tindra i allra högsta grad. Det är fokus på henne hela tiden. Folk kommer och går i barns liv. Kan vara allt från bonus föräldrar, bonussyskon, pedagoger på förskolan, kompisar till föräldrarna. Tindra vet vilka som är hennes föräldrar. Hon är trygg med både sin mamma och pappa.
   Varför hackar du på Linn hela tiden, tycker hon lever ett väldigt sunt liv för sin ålder. Ingen alkohol, inga skönhetsingrepp, hon är sig själv och vågar stå upp för det.